[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

Malko lirichno otklonenie ;)



Title: Message

Коч се качи на Беее Теее Кааа

Бай Кочо, наш овчар и кореспондент

"Айде, тая година коч, догодина пръч!" - поздравяваха се един друг депутатите от ДПС в парламента, след като разбраха, че турският гигант е на път да вземе БТК. Веднага бе подета агресивна рекламна кампания под мотото "Дърт коч млада БеТеКа лющеше". От билбордове в цялата страна греят Коч и БеееТеееКа, снимани точно в деликатния момент на осъществяване на сделката. Рекламният текст гласи: "Събери двееееста дееееепутата да побират за тееееб и спечели една Беее Тееее Кааа. И седееееем милиона овцееее... Анадънмо!?"

След като кочът влезе във владенията си, ще настъпят някои промени в телекома. Той няма да се казва теле-ком, а коч-ком или теле-коч. Всички телефони ще са безжични, защото ще са обрязани. Официален празник на служителите в БТК става Коч Байрям. Тогава ще може да се говори по телефона само преди изгрев и след залез- слънце. Въвеждат се нови изисквания към абонатите: да са си изринали оборите, да са си лъснали рогата и да са дали семенна течност за разплод. Нередовните платци ще бъдат водени на коч. Вместо сигнала за "свободно" - "ту-ту-ту", ще се чува " бее-бее-бее", а при" заето то" ще се чува "еееб-еееб-еееб". 3а най-редовните платци ще има промоции -безплатно обрязване и дарадонки на корем.

На цялата тая чудесия се дивеше старият овчар бай Кочо и си мислеше: "Бах, мааму стара, виждал съм коч да прави таквиз работи, ама не знаех, че се вика инвестиция!"